top of page
UNIGRA_0084.jpg
Naamloos-1.jpg

Fabrikant van uitvaartkisten

Unigra is fabrikant van uitvaartkisten en totaalleverancier voor de uitvaartbranche. In ons familiebedrijf staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop. Groen ondernemen vinden we belangrijk en krijgt binnen ons productieproces veel aandacht. Zo wekken we onze eigen energie op en produceren we kisten van Hollands hout, geleverd door Staatsbosbeheer. We zijn er trots op dat onze kisten in eigen beheer worden geproduceerd.

UNIGRA6784.jpg
UNIGRA6925.jpg

Kwaliteitsproducten en service

Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan het leveren van kwaliteitsproducten. Onze standaarden zijn hoog en dat geldt net zo goed voor de service die we verlenen. Klanten van Unigra mogen rekenen op betrokkenheid en open, duidelijke communicatie. We houden de lijnen graag kort, zodat we snel inspelen op behoeftes en vragen uit de markt. De uitvaartbranche is dynamisch en flexibiliteit is belangrijk. Voor ons is geen verzoek te gek.

_DSC4191.jpg

Een groenere toekomst voor de uitvaartbranche

Binnen de uitvaartbranche wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Een goede ontwikkeling, want we laten graag een groenere aarde achter voor de volgende generatie. De vraag naar milieuvriendelijke uitvaartkisten neemt dan ook toe. Wij hebben inmiddels verschillende biologisch afbreekbare kisten opgenomen in ons assortiment. En op onze grootste productielocatie in Katwijk maken we zo slim mogelijk gebruik van restproducten.

Naamloos-1.jpg

Familiebedrijf in hart en nieren

Unigra is een familiebedrijf in hart en nieren. De onderneming wordt geleid door vader en zoon Wagner. We houden ervan om de lijnen kort te houden, zowel voor onze klanten als medewerkers. Iedereen moet zich bij ons op zijn gemak voelen. In onze branche is geen dag hetzelfde, daarom is het prettig dat onze medewerkers zo flexibel zijn. Bij ons geldt echt ‘what you see is what you get’. Alleen zie je wel elke dag iets anders. Dat maakt het werken aan uitvaartkisten ook zo uitdagend.

UNIGRA6976.jpg

“Binnen de uitvaartbranche wordt duurzaamheid steeds belangrijker, een goede ontwikkeling”

Naamloos-1.jpg
bottom of page