top of page
Artboard 1.png
Artboard 1.png
Naamloos-1.jpg

Fabrikant van uitvaartkisten

Unigra is een van de grootste producenten van uitvaartkisten in Nederland. Ons ruime assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige kisten, manden en uitvaartbenodigdheden. De uitvaartkisten worden op duurzame wijze in eigen beheer geproduceerd. Groen ondernemen vinden we belangrijk en krijgt binnen ons productieproces veel aandacht. Die duurzame focus is tevens terug te zien in ons assortiment. Door bewuste keuzes te maken in houtsoort en bewerking worden uitvaartkisten steeds milieuvriendelijker. Zo is onze natuurkist 100% biologisch afbreekbaar.

APS-36.jpg
APS-33.jpg
pexels-silviu-cozma-4448193.jpg

De vraag naar duurzaam geproduceerde en hernieuwbare grondstoffen wordt steeds groter. Staatsbosbeheer levert verantwoord Hollands hout en draagt daardoor bij aan deze houtbehoefte en aan een biobased economy.

APS-35-bewerkt.jpg

Van hout naar complete kist

De productie van onze uitvaartkisten vindt voor het grootste deel plaats vanuit de hoofdvestiging in Katwijk. Daar komen de planken hout binnen, die enkele weken later als complete kist ons pand weer verlaten. Een groot deel van de fabricage van een uitvaartkist gebeurt machinaal, maar elk exemplaar vereist ook handwerk. Denk maar aan het toevoegen van de details zoals de bekleding tot aan de kwaliteitscontrole. Een uniek proces dat uit verschillende facetten bestaat.

Verzorgingsproducten voor de professional

Binnen de uitvaartbranche is het belangrijk om professioneel en veilig te werken. Onze uitgebreide productlijn biedt een totaalassortiment voor de persoonlijke verzorging van een overledene. Denk aan desinfectiemiddelen, geurbestrijding en medische benodigdheden zoals overledenehoezen en hechtingsproducten.

Handschoenen nitril blauw Unigra verzorgingsartikelen
Naamloos-1.jpg

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten van Unigra door in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Bedankt voor de inzending

UNIGRA6945.jpg

“In ons familiebedrijf staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop.”

uitvaartbenodigdheden unigra

Kwaliteit tot in detail

Unigra biedt uitvaartondernemers professionele oplossingen op het gebied van uitvaartbenodigdheden voor de inrichting van een rouwcentrum of crematorium. Van koelingen en transportmiddelen tot rouwschermen en kistrokken. Onze artikelen kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid, perfecte afwerking en hoogwaardige materialen.

Naamloos-1.jpg

Downloads

Download onze uitvaartkisten brochure en kinderkistjes brochure of bekijk deze online.

Servicedepots

Bent u uitvaartondernemer? Bekijk hier welk servicedepot in de buurt is.

bottom of page